Despre noi

1. Istoric

SC VISTRIDOR Import Export Productie Servicii Comert SRL a fost infiintata in anul 1991 in Cluj-Napoca, ca o initiativa in importuri second-hand auto si nu numai, in contextul unei cereri mari a pietei interne.

Din aproape in aproape, printr-o analiza a tendintelor pietei, compania a identificat oportunitatea serviciilor de transport marfa, astfel ca a achizitionat primul mijloc de transport marfa, Mercedes 1213R (sarcina utila 7 to-prelata) si s-a inregistrat cu Licenta de Transport Marfa Intern fiind astfel in top 100 Licente in domeniu din judetul Cluj.

Piata serviciilor de transport era in plina dezvoltare, astfel s-a impus necesitatea achizitionarii unei capacitati mai mari de transport marfa, 22 to, extinzand in felul acesta aria marfurilor transportate si portofoliul clientilor.

2. Specializare si Dezvoltare

Tot mai cunoscuti pe piata serviciilor de transport, si cu solicitari crescande din partea beneficiarilor, compania noastra si-a propus ca scop efectuarea unui nou pas in dezvoltare prin oferire clientilor sai si a unor servicii anexe de transport.

Casa noastra de expeditii indeplineste toate conditiile pentru care a fost autorizata de autoritatea in domeniu prin licenta de Transport Rutier Public de Marfuri in Trafic International pe teritoriul Uniunii Europene in conditiile stabilite in Regulamentul Consiliului (CEE) nr. 881/92 din 26 martie 1992 si in conformitate cu prevederile generale ale acestei licente cu Seria LTM Nr. 0041793/2011.

Un pas important in dezvoltarea companiei a fost cel prin care s-a extins pe piata comunitara- prin oferirea de transport rutier international de marfuri cu auto proprii dar si prin intermediari, o deschidere ce ofera in continuare potential de dezvoltare si crestere si satisfactie profesionala.

Astfel desigur s-a impus si cerinta de a urmari atent tendintele si cerintele pietei si mai ales ale clientilor pentru a oferi experienta, profesionalismul, in operatiunile de transport efectuate.

Asa a devenit SC VISTRIDOR Import Export Productie Servicii Comert SRL bine cunoscut si stabil in functionarea serviciilor de transport rutier de marfuri intern is international cu auto proprii si inchiriate si a serviciilor anexe de logistica.

Dezvoltarea noastra se reflecta si in cresterea cifrei de afaceri de la 30.783 realizata in anul 2005 la o cifra de afaceri de 1.798.567 realizata in anul 2008, iar in 2010   1.608.489, iar aceste cifre explica si rezistenta in contextul economic actual deloc de neglijat.

Confirmarea faptului ca se investeste in profesionalism, calitate, inovatie, consolidarea serviciilor, este si recrutarea si formarea unui colectiv de munca tanar cu potential si principii morale sanatoase caruia i-au fost asigurate conditii de munca moderne si optime in noul sediu secundar deschis in Cluj-Napoca.

3. Despre companie

Pentru satisfacerea cerintelor clientilor si beneficiarilor nostri utilizam metode si teluri de comunicare si informare eficiente, adecvate si moderne ce contribuie la asigurarea modernizarii si desfasurarii activitatii de carausie, respectiv transport rutier de marfa intern, comunitar, intracomunitar si extracomunitar in regim de expeditie cu respectarea stricta a legislatiei in domeniu, oferind disponibilitatea serviciilor noastre in toate tarile continentului european.

Punctul forte al serviciilor Vistridor este managementul tanar cu multa experienta care coordoneaza o echipa de executie tanara, unita, fidela, cu abilitati deosebite in comunicare si organizare cu competente lingvistice.

Toate aceste aspecte fac din SC VISTRIDOR Import Export Productie Servicii Comert SRL un partener ideal pentru clientii si furnizorii sai care doresc standarde ridicate de calitate in servicii si optimizarea timpului si a costurilor.

Orientarea fundamentala a societatii permite companiilor de diferite dimensiuni sa beneficieze de acelasi nivel de atentie si profesionalism prin raspunsurile rapide, solutii noi si personalizate pentru fiecare subiect precum si monitorizarea transportuilor oferite de o echipa tanara care continua sa fie aproape de clienti si de nevoile, preocuparilor lor si incearca sa dezvolte consecvent un inalt nivel de transport.

4. Ce oferim

Va oferim urmatoarele servicii:

  • servicii transport rutier de marfuri national si international, inclusiv grupaje de diferite capacitati
  • expeditii de marfa nationale, internationale si alte servicii adiacente

  • servicii de sonorizari evenimente (nunti, inaugurari, proiectii, expozitii)

5. Unde suntem:

bw_smiley   Sediu social:                      Municipiul Cluj-Napoca, Str.Parang nr.5, Bloc B1U, Ap.6, 400552, Judetul Cluj, Romania                        
bw_grin   Sediu secundar/Punct de lucru:
Municipiul Cluj-Napoca, Str. Ion Mester nr.1, Ap.111, 400650, Judetul Cluj, Romania
bw_envelope   Corespondenta postala: Municipiul Cluj-Napoca, OP.15 CP07; COD 400650, Romania                         
@   E-mail:  

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ; transport Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza istridor.ro; comenzi Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

bw_cellphone   Telefon:  (+4) 0755 - 05 43 62,   (+4) 0264 - 48 67 88,   (+4) 0744 - 52 27 76 - engleza